Arven manuaalinen käsittely ei poista kiinnikkeitä

Sektio on yleinen leikkaustoimenpide ympäri maailmaa. Sektiohaava yltää ihon läpi kohtuun saakka, jolloin arpi aiheuttaa monenlaisia ongelmia.

Sektio, keinonivel muiden leikkaus arpien käsittely Laserilla, Eswt ja fascia manipuloinnilla.

Laser tuntuu lievänä lämmön tunteena hoitokohdassa, jos alueelta löytyy trikkerpisteitä, ne tuntuvat yleensä pienenä sähköiskuna. Laserhoito aktivoi elimistön luonnollisen korjausprosessin käyntiin. Tämän takia hoito on hyvä ottaa 3-5 kuurina, viikon – kahden sisällä. Tarvittaessa käsittelen turvotus alueen kevyesti Eswt laitteella.
Hoidon yhteydessä asiakas saa kotiohjeet toipumisen nopeuttamiseksi. Samaan hintaan hoitojakson aikana olen tavoitettavissa 24/7 somessa sekä puhelimitse virka-aikana, mikäli asiakkaalla on jotain hoitoon liittyvää mielen päällä.

Sektioarvesta

Käsittelemätön sektioarpi voi aiheuttaa mm. ”pömpön” alavatsan seudulle, nestekertymiä alaraajoihin, sekä kovia lihaskramppeja.. Leikkauksessa ” joka on syy” mennään ihon, rasvakudoksen, fascia-fascia, lihaskudos.. läpi. Osalle tulee kiinnikkeitä arven seudulle, jotka aiheuttaa trikkereitä, jopa aivan eri paikkaa kroppaa fascia ketjussa: Tämä on vain ”seuraus” ja korjautuu hoitamalla syy. Hoidetaan siis arpi, mutta myös kokonaisuus ihmisessä kuntoon!
Laserilla sektioarpea käsitellessä saadaan jo kahdella hoito kerralla kymmeniä vuosia kiristänyt arpi pehmenemään, arven väri neutraalimmaksi, imunestekierto palautumaan ja krampit helpottumaan.

Keinonivel ja muut arvet

Lonkan ja polven keinonivel leikkauksien kuntoutusvaiheessa arven käsittely jää liian monesti huomioimatta. Seurauksena vuosia kestävä ”kuntoutus” pelkän venyttelyn ja liikunnan avulla, joka aiheuttaa lisää ongelmia. Myös vanhojen leikkausarpien käsittely tuo huomattavista liikkuvuutta lisää koko raajaan ja koko kropan fascia ketjuun.

Tervetuloa, poistetaan arvet arjesta 💪

– Ari